Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Exclusief interview met Raymann

Exclusief interview met Raymann

jorgen raymann radio suriname
Amsterdam – Jörgen Raymann maakt bekend dat er een derde seizoen van de Dino Show in de planning staat. Tussen oktober en november dit jaar vinden de opnames plaats. Er worden acht afleveringen opgenomen.

Jörgen is als mede-eigenaar en producer van Men At Work nauw betrokken bij de show. Ook zijn kinderen zijn groot fan van de Dino Show: “We kijken liever naar de Dino Show dan naar jouw show”, zeggen zijn kids tegen hem. Raymann vraagt geregeld naar de mening van familieleden van verschillende leeftijdscategorieën. “Als je een breed publiek wil trekken moet je natuurlijk geen tunnelvisie hebben”, aldus Jörgen.

De komediant wil na de afronding van zijn theatertour Frede zich vooral achter de schermen bezighouden met producties. Hij vindt dat het nu tijd is dat andere artiesten waaronder Jandino en Roué Verveer in de spotlight komen te staan. Jörgen heeft het langstlopende late night programma van Nederland. Hij weet elke zondag een half miljoen kijkers te trekken met Zo: Raymann.

Emigreren

Jörgen heeft samen met zijn vrouw al nagedacht over de verre toekomst. Zodra ze beiden met pensioen gaan, willen ze naar Curaçao verhuizen. Hij vindt het een geweldig eiland en begeeft zich daar regelmatig. Momenteel is hij ook bezig om daar samen met een vriend een reclame- en marketing bedrijf op te zetten.

Naar Suriname zou Raymann alleen vaak op vakantie willen gaan. Hij zou daar niet kunnen wonen ondanks dat hij veel van het land houdt. Jörgen denkt dat hij zich dan te veel zou gaan bemoeien met wat er op politiek en sociaal gebied gebeurt. Hij vindt dat hij te lang daarvoor is weggeweest.

 

Funx.nl – Exclusief interview met Raymann