Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Ex-vrouw ingesloten wegens verduisteren geld en sieraden

Ex-vrouw ingesloten wegens verduisteren geld en sieraden

PARAMARIBO — S.N. is door de politie ingesloten in het vrouwencellenhuis bij bureau Geyersvlijt. Ze heeft geld en sieraden van haar ex-man verduisterd. De benadeelde deed op 30 september bij de politie van Latour aangifte. De vrouw werd dezelfde dag nog aangehouden.

Volgens G.C., gouddelver van beroep, had hij vier jaar een liefdesrelatie met de verdachte, totdat die – zonder enige reden – hem op een dag belde om de relatie te beëindigen. De man maakte daarop een afspraak met haar om zijn geld en sieraden voor hem weg te halen bij de bank. Echter, daarna liet ze niets van zich horen. Zodra G.C. belde had S.N. een ander verhaal. Op een bepaald moment kon hij haar niet eens meer bereiken. G.C. besloot toen de politie in te schakelen.

De man zei dat, omdat hij vanwege zijn werk vaker in het binnenland vertoefde, hij S.N. vertrouwde om zijn zaken voor hem in orde te maken. Ook gaf hij de vrouw steeds wanneer hij naar de stad kwam geld om voor hem te storten op de bank. Verder was er een regeling met de instelling waar hij zijn sieraden kon bewaren.