Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Eugenie Godliep: ‘Ik heb geen uitnodiging gehad van de volleybalbond’

Eugenie Godliep: ‘Ik heb geen uitnodiging gehad van de volleybalbond’

Tekst en beeld John Zaalman

PARAMARIBO — “Ik heb geen uitnodiging gehad van het bestuur van de Surinaamse Volleybalbond.” Woorden van Eugenie Godliep, die haar misnoegen tegenover de Ware Tijd uit nadat ze heeft vernomen dat haar Lifetime Achievement award maandagavond bij het jubileumfeest in verband met zestig jaar Surinaamse Volleybalbond door Lilian Valies in ontvangst is genomen.

“Het is een pertinente leugen dat ik niet lijfelijk aanwezig kon zijn”, benadrukt Godliep. “Ik heb pas maandagmorgen van Valies vernomen dat ze mijn award in ontvangst heeft genomen, terwijl ik nimmer een uitnodiging heb ontvangen en waarbij er in de krant staat dat ik niet aanwezig kon zijn.”

Valies, die op de avond in Solei aan de Anton Dragtenweg zelf ook in de bloemetjes werd gezet, nam overigens ook de onderscheidingen in ontvangst van oud-internationale arbiter Randy Heath en Robert Ferriër in ontvangst. “Ik ga onderzoeken waar het is misgegaan met de uitnodigingen”, stelt bondsvoorzitter Lionel Blokland over de ommissie van zijn organisatie.

“Ik heb secretaris Antonie Manhoef van de Suvobo ook gebeld en gevraagd waarom ik niet ben uitgenodigd of waarom men niet de moeite heeft genomen mij op de avond te bellen om te vragen waar ik ben”, uit Godliep haar misnoegen verder. “Ik heb de voorzitter ook zijn beurt gegeven.”