Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Een bezorgde burger: Ik voel me rot in dit land

Een bezorgde burger: Ik voel me rot in dit land

Ergernis

OPINIE – Beste medeburgers, Ik voel me rot in dit land. Het lijkt alsof alles tegenwoordig duurder is dan ooit tevoren, en het maakt me bezorgd over de toekomst van ons land en ons welzijn. Laten we eens een kijkje nemen naar enkele van de zorgen die ik deel met velen van jullie. Huurhuizen zijn een van de eerste dingen waar we allemaal mee te maken hebben. In een tijd waarin ons inkomen maximaal 8000 Surinaamse dollars bedraagt ( sommigen verdienen zelf minder), beginnen huurprijzen bij 2.500 SRD en gaan ze snel omhoog. Wat blijft er dan over voor ons?

Dit Bericht Een bezorgde burger: Ik voel me rot in dit land is afkomstig vanGfcnieuws.com | Het laatste uit Suriname en Nederland.