Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Duorijdster na aanrijding in het ziekenhuis overleden

Duorijdster na aanrijding in het ziekenhuis overleden

Een duorijdster van wie de persoonsgegevens nog ontbreken heeft na een aanrijding op zaterdag 14 oktober 2023 aan de Kwattaweg, in het ziekenhuis het leven gelaten. 

De politie van het bureau Munder deed op die bewuste dag na telefonische melding van een aanrijding met dodelijke afloop, tussen een personenauto en een bromfiets aan de Kwattaweg, de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen is uit het voorlopige onderzoek van de politie gebleken dat beide bestuurders over de Kwattaweg reden, komende vanuit de richting van de Flustraat, gaande naar de richting van de Washingtonstraat. Ter hoogte van de Munderweg sloeg de bromfietser rechtsaf zonder rekening te houden met de personenauto die hem van achteren naderde, met als gevolg de aanrijding. Zowel de bromfietser als zijn duorijdster waren niet aanspreekbaar en werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De duorijdster overleed in de middag van 14 oktober 2023, door de opgelopen letsels in het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd en ter herkeuring door de politie in beslag genomen. 

De autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Munder. Hangende het verdere onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van de vrouw is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding zal worden overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

The post Duorijdster na aanrijding in het ziekenhuis overleden appeared first on Korps Politie Suriname.