Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Drugsverdachten Moengo ingerekend

Drugsverdachten Moengo ingerekend

MOENGO — De zuiveringsactie en verhoogde surveillance van de stootgroep van regio Oost in samenwerking met de politie van Moengo, de Narcoticabrigade, het Arrestatieteam en de Narcotic Intelligence Unit hebben hun vruchten afgeworpen. Bij de Moengo Mall werden zowel maandag als twee dagen daarvoor drugsverdachten in de boeien geslagen wegens overtreding van de wet Verdovende middelen.

Maandag ging het om de 32-jarige J.Z. Hij had een hoeveelheid drugs bij zich, die in beslag is genomen. Na te zijn voorgeleid bij een hulpofficier van justitie is de man ingesloten.

Zaterdag was de 25-jarige drugsverkoper D.T. opgepakt. De tas die hij bij zich had, gooide hij weg bij het zien van de politie, maar die werd achterhaald. De marihuana, twee blokken hasj, een digitale fijnweger en een crusher, die in de tas waren, zijn in beslag genomen.

Een deel van de jongeren die zich bij de Moengo Mall ophield, wist te ontkomen. Het minder fortuinlijke deel werd staande gehouden en gefouilleerd. Alleen D.T. werd in verzekering gesteld.