Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Drugssmokkelaars aangehouden

Drugssmokkelaars aangehouden

Op zaterdag 5 mei heeft de luchthavenpolitie heeft de 36-jarige Nigeriaan C.N. op de JAP internationale luchthaven aangehouden. Hij poogde in een piano, die hij  bij zich had, 2 kg cocaïne het land uit te smokkelen. C.N. zou via Trinidad afreizen naar Haïti.

Op de vlucht van dinsdag 8 mei heeft het BID-team van de politie  5 drugs smokkelaars aangehouden. Onder hen bevonden zich een moeder en een dochter. Het tweetal poogde via de dubbele bodem van hun reiskoffer 4 kg cocaïne te smokkelen naar Nederland. De drie anderen hebben een onbekend aantal cocaïne bolletjes geslikt. Hangende het onderzoek is de drug in beslag genomen en zijn de smokkelaars ingesloten. De zaken zijn voor nader onderzoek overgedragen aan de afdeling Anti Narcotica brigade.

De afdeling Anti Narcotica brigade heeft bovendien gisteravond tijdens een inval in een woning aan de Amaktistraat de oud bekende van politie, K.G.,aangehouden en in verzekering gesteld. Op hem is namelijk aangetroffen en in beslag genomen: 26,1 gram hasj en 85,5 gram marihuana.


Posted

in

by