Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Dronken echtgenoot die wederhelft mishandeld, belandt in cel

Dronken echtgenoot die wederhelft mishandeld, belandt in cel

De 54-jarige B.P. is door de politie van het bureau Santo Boma op vrijdag 18 augustus 2023 ter zake mishandeling op een adres te Leiding aangehouden.

Zijn echtgenote G.S. (57) had aangifte tegen hem gedaan ter zake het gepleegd strafbare feit. De aangeefster gaf de wetsdienaren aan dat haar echtgenoot er een gewoonte van maakte om haar steeds weer te mishandelen wanneer hij diep in het glaasje had gekeken. Op 18 augustus 2023 was dit weer het geval en ging vreselijk tekeer tegen haar. Op een bepaald moment bracht de verdachte zijn vouw slagen toe in het gelaat, waardoor zij een grote bult op haar voorhoofd en een bebloede neus daarvan overhield.

Opmerkelijk is dat dit de vierde is keer dat de vrouw aangifte doet tegen haar partner B.P., maar steeds weer na elke aangifte de zaak weer intrekt.

De verdachte werd ter ontnuchtering overgebracht naar het bovengenoemde politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte B.P. op zaterdag 19 augustus 2023 door de politie in verzekering gesteld.

The post Dronken echtgenoot die wederhelft mishandeld, belandt in cel appeared first on Korps Politie Suriname.