Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Driejarig jongetje overlijdt bij zware aanrijding

Driejarig jongetje overlijdt bij zware aanrijding

WANICA — Een zware aanrijding tussen een personenauto en een pick-up op de Martin Luther Kingweg heeft zondag het leven gekost aan een driejarig jongetje. Hij overleed op weg naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Twee andere kinderen en een volwassen persoon raakten zwaargewond.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie van Domburg blijkt dat de bestuurster van de personenauto vanuit een inrit van een supermarkt de weg opreed zonder rekening te houden met het verkeer op de Martin Luther Kingweg. De bestuurder van de pick-up, die met een hoge snelheid reed, knalde van achteren tegen het voertuig.

Beide voertuigen zijn door de slag in de goot langs de weg beland. De vrouw en de drie kinderen raakten zwaargewond en werden met de ambulance afgevoerd naar de SEH van het AZP. Het jongetje heeft het niet gered.

De politie schrijft dat de materiële schade aan beide voertuigen aanzienlijk in. Beide zullen worden herkeurd en zijn daarom in beslag genomen. Het onderzoek van de aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Zaterdag in de vroege ochtend was er ook een zware aanrijding tussen twee voertuigen. Tot aan publicatie van het bericht zondagavond iets na zessen door de politie waren de negen slachtoffers niet aanspreekbaar.