Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Drie roofverdachten waaronder een vrouw aangehouden; vierde kompaan voortvluchtig

Drie roofverdachten waaronder een vrouw aangehouden; vierde kompaan voortvluchtig

D.A. en J.S., beiden (33) en de 27-jarige vrouwelijke verdachte J.S. zijn na goed speurwerk door medewerkers van de Recherche van Regio Paramaribo in het ressort Geyersvlijt opgespoord en aangehouden. De benadeelde S. (41) deed op zondag 6 augustus 2023 aangifte ter zake beroving van een halsketting en vingerringen van geel metaal, twee mobiele telefoons, een geldbedrag in Srd en Amerikaanse dollars. Naar zeggen van de aangever bevond hij zich met twee andere vrienden bij een bar dancing in het ressort Noord. Op een gegeven moment besloten zij een taxi te nemen om naar huis te gaan. Na overeen te zijn gekomen stapten de drie vrienden in een auto waarin de bestuurder en een vrouw zaten. Tijdens de rit merkte het drietal plotseling op dat de chauffeur een andere richting opreed, waardoor zij hem vroegen wat er aan de hand was. De automobilist gaf hen te kennen dat hij een kortere route zou nemen om sneller op hun woonadres aan te komen. Ter hoogte van een kruising in het ressort Geyersvlijt bracht de chauffeur tevens de verdachte D.A. het voertuig tot stilstand, waarna het drietal uit de auto werd gehaald. Uit een andere voertuig die al die tijd achter de taxi chauffeur D.A. reed, stapte de verdachte J.S. en een kompaan uit. De aangever en zijn  twee vrienden werden onder bedreiging van twee scherpe voorwerpen beroofd van de eerder vermelde goederen.

Na uitgewerkte informatie werden de verdachten in beeld gebracht, waarna zij werden opgespoord en drie hunner in de kraag zijn gevat. Aan de aanhouding van de vierde verdachte wordt gewerkt. De buit gemaakte goederen zijn vooralsnog niet terecht. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

The post Drie roofverdachten waaronder een vrouw aangehouden; vierde kompaan voortvluchtig appeared first on Korps Politie Suriname.