Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Drie opgepakt voor beroven van vrouw in woning

Drie opgepakt voor beroven van vrouw in woning

PARAMARIBO — De politie heeft de L.D. (38), G.O. (34) en R.F. (51) dinsdag aangehouden. Hun wordt verweten een 34-jarige vrouw in de avond van zondag op maandag te hebben beroofd in een woning in het ressort De Nieuwe Grond.

Na de drie te hebben verhoord is de 38-jarige heengezonden en zijn de andere twee in verzekering gesteld. De verdachten hebben zich toegang tot de woning verschaft door een raam te forceren.

De 34-jarige vrouw werd mishandeld en gekneveld achtergelaten. Van de mishandeling heeft ze zwellingen in haar gezicht overgehouden. Van het slachtoffer hebben ze een geldbedrag in Euro, US dollar, een gouden halsketting en een mobiele telefoon meegenomen.

Nadat het slachtoffer zich had bevrijd, rende ze naar de buren voor hulp, en deed vervolgens op het politiebureau van De Nieuwe Grond aangifte.

Met assistentie van het RBTP is het drietal na speurwerk op locaties in Paramaribo en Wanica in de kraag gevat. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche van Regio Midden.