Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Drake neemt een pauze van de muziek om zich op te concentrerenzijn gezondheid

Drake neemt een pauze van de muziek om zich op te concentrerenzijn gezondheid

Drake neemt een pauze van zijn muzikale carrière om zich te concentreren op zijn gezondheid.

De veelvuldig bekroonde rapper, geboren in Canada, heeft aangekondigd dat hij een sabbatical van ongeveer een jaar zal nemen, direct na de release van zijn nieuwe album “Voor alle honden”.

Hij zal optreden tijdens enkele geplande evenementen in zijn geboortestad Toronto op vrijdag- en zaterdagavond. Verscheidene andere geplande optredens zijn uitgesteld na deze aankondiging.

Tijdens een uitzending van zijn SiriusXM-radioprogramma “Table for One” op vrijdag zei de 36-jarige rapper: “Ik zal waarschijnlijk een tijdje geen muziek maken, dat moet ik eerlijk zeggen. Ik moet me eerst richten op mijn gezondheid, en daar zal ik binnenkort meer over vertellen. Niets ernstigs, maar ik wil gewoon dat mensen een gezond leven leiden, en ik heb al jaren last van maagproblemen.”

Hij voegde eraan toe: “Ik ga de deur van de studio even op slot doen. Ik weet niet eens hoe lang het zal duren. Misschien een jaar of iets langer.”

Drake deelde later een fragment van het radioprogramma op Instagram en zei tegen zijn 143 miljoen volgers: “Tot ziens, als ik tot ziens zeg.”

Hij zou oorspronkelijk optreden in Denver, New Orleans, Nashville en Columbus, Ohio.

Het album “For All the Dogs” is zijn negende studioalbum, en de cover ervan is getekend door zijn vijfjarige zoon Adonis, die ook te zien is in de videoclip voor de single “8AM in Charlotte” en meedoet in de rapgedeeltes die door daglicht worden gevolgd.

Op vrijdagavond beschuldigden de Pet Shop Boys hem ervan het refrein van hun nummer “West End Girls” te hebben gebruikt op zijn nummer “All The Parties” zonder toestemming of vermelding van de credits.

Het 23-nummers tellende album bevat samenwerkingen met andere rappers zoals 21 Savage, J Cole en Lil Baby.

Bij de laatste Grammy Awards in februari heeft “Wait for U” van Future met Drake & Tems de prijs gewonnen voor de beste melodieuze rapprestatie. Drake, wiens debuutalbum “Thank Me Later” uitkwam in 2010, heeft in totaal vijf Grammy-prijzen gewonnen.