Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Dochter van Bruce Willis vindt haar lijf mooier na haar zwangerschap 

Dochter van Bruce Willis vindt haar lijf mooier na haar zwangerschap 

Rumer Willis, de dochter van de beroemde filmster Bruce Willis, is sinds kort moeder van een dochtertje. De actrice uit ‘The Escort’ is trots op haar prestatie en accepteert het hele gebeuren zoals het is. Op haar Instagram deelt zij een foto van haar naakte lijf.

Ze draagt haast geen make-up en het rode haar is opgestoken in een knotje. Haar lieve gezicht kijkt in de camera. Ze schrijft onder meer bij de foto die hier te bewonderen is: “Dit lichaam heeft een mens gemaakt. En ze voelt anders en ziet er anders uit, maar ik ben vol bewondering. Ditzelfde lichaam dat ik al jaren probeer te vormen. Welke vorm heeft het nu? wat je ook krijgt, het is prima.”

Rumer plaatste eerder een prachtig kiekje van haar beroemde vader uit de Die Hard-films. Helaas is hij ernstig ziek en moet met pensioen.

Op een foto houdt Bruce zijn eerste kleinkind vast en kijkt hij uit over de tuin. Rumer schrijft: “Ik zal voor altijd koesteren dat mijn vader mijn dochter vandaag vasthield. Hij is zo lief en de liefde voor haar is zo puur en mooi. Pap, ik heb zoveel geluk dat ik jou heb. Bedankt dat je de meest dwaze, lieve bent  en coole vader”.