Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Dj Guuga eindelijk naar Suriname

Dj Guuga eindelijk naar Suriname

door Shanavon Arsomedjo

PARAMARIBO — “Wij hebben de fans van dj Guuga beloofd dat wij er alles aan zouden doen hem naar Suriname te halen en de show door te laten gaan. En het is ons eindelijk gelukt”, zegt Jivi Malhoe van Anything International tegen de Ware Tijd. Op 20 oktober is het dan eindelijk zover. De show vindt plaats bij de International Mall of Suriname aan de Ringweg-Zuid.

Dj Guuga zou aanvankelijk op 6 maart een show geven op de Copacabana Boulevard. Echter, de Braziliaanse sensatie moest dat optreden annuleren, omdat hij een dag vóór het grote feest werd opgenomen in het ziekenhuis. Lustig Events, Anything International en Tour de Su hebben de handen ineengeslagen en er alles aan gedaan om hem alsnog op het podium te krijgen in Suriname.

“Met YouTube-hits van meer dan 321 miljoen views is Guuga één van de meest beluisterde artiesten wereldwijd”

Arrocha funk

Dj Guuga is een Braziliaanse funk dj bekend om zijn bijdragen aan het relatief nieuwe subgenre, bekend als arrocha funk. Hij produceert voornamelijk zijn eigen tracks, die hij ten gehore brengt tijdens zijn live performances. De Braziliaan zingt live op zijn eigen geproduceerde songs.

Zijn muziekcarrière begon als lokale zanger in 2008, waar hij optrad in São Paulo. In 2018 maakte hij zijn debuutalbum ‘Baile de Guuga’. Met YouTube-hits van meer dan 321 miljoen views is Guuga één van de meest beluisterde artiesten wereldwijd. Enkele van zijn top songs zijn ‘Casamento’, ‘Cabare’, ‘Fiu Fiu’ en ‘Disputa Pra Qual Mais Kika’.

Line-up

Lustig Events, Anything International en Tour de Su zorgen ervoor dat de line-up ‘heel hard’ is en dat de venue spectaculair zal zijn. De bezoekers krijgen een avond vol muziek met een super decor. De dj’s Madd Asian, IAmDave en Jack zijn verantwoordelijk voor het voorprogramma. Ook Gian Dani en Reve zullen de bezoekers aan het dansen brengen. Na dj Guuga sluit C-Futego het feest af.

De reguliere kaarten zijn intussen al in de voorverkoop. De mensen die hun kaarten van de show van 6 maart niet hadden ingeruild, kunnen daarmee naar het optreden van 20 oktober.