Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Directeur OGA oriënteert zich bij de Esther stichting

Directeur OGA oriënteert zich bij de Esther stichting

Op maandag 7 augustus 2023 heeft het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) de samenwerking met de Esther stichting hervat en nieuwe afspraken gemaakt. Indersing Gangabisoensingh, directeur van OGA, heeft beloofd onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Op vrijdag 15 september 2023 bracht hij een oriëntatiebezoek aan de instelling, waar het directoraat al vijf weken schoonmaakwerkzaamheden uitvoert.

Gangabisoensingh merkte op dat de instelling al ruim 20 jaar geen grondige schoonmaakbeurt had gehad. De meeste werkzaamheden zijn nu voltooid, zowel binnen als buiten het terrein. Tijdens de uitvoering werd een verstopte lozing ontdekt, waarvoor hulp is ingeroepen van het directoraat Civieltechnische Werken (CTW) om de lozing te openen. De directie van OGA zal regelmatig onderhoud uitvoeren, met schoonmaakwerkzaamheden om de twee weken. Daarnaast doet de directeur een beroep op de Esther Stichting om bij te dragen aan de aanschaf van benodigde middelen voor verdere onderhoudswerkzaamheden.

Iris Roosenhoff, stafmedewerker van de Esther Stichting, is zeer dankbaar voor de goede samenwerking en ondersteuning van OGA. Samen met de directie zal ze zich inzetten om de gevraagde middelen beschikbaar te stellen.