Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Dimple Kapadia zegt dat haar dochters haar aan het werk hebben gezet

Dimple Kapadia zegt dat haar dochters haar aan het werk hebben gezet

Actrice Dimple Kapadia deelt hoe ze aarzelde om haar werk te hervatten en dat het haar kinderen waren die haar het vertrouwen gaven om uit haar comfortzone te komen om opnieuw te fotograferen.

Dimple Kapadia komt misschien over als een zeer zelfverzekerde en heldere persoon in haar woorden, acties en afbeeldingen op het scherm. In werkelijkheid geeft de actrice echter toe, dat haar gedachten vaak vertroebeld zijn door twijfels en gebrek aan vertrouwen. Twinkle zei: “Als je geld nodig hebt, laat je kaptafel thuis en ga weer aan het werk.” Verrassend genoeg heeft deze eigenschap gedurende haar hele carrière in haar voordeel gewerkt.

Ze redeneert: “De angstfactor en het niet zelfverzekerd zijn hebben zo’n belangrijke rol in mijn leven gespeeld dat ik er niet vanaf was gesprongen (van een vast pad).  Ik denk niet dat ik ooit ergens zou zijn aangekomen.” Ze haalt een recent incident aan als voorbeeld waarbij ze alle mogelijke middelen uitputte, inclusief het zoeken naar hulp van haar juridisch adviseur, in een poging zichzelf te bevrijden van Saas, Bahu en Flamingo – een webshow waarvoor ze van alle kanten lof oogst.