Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Diko nog druk bezig met benoemingen

Diko nog druk bezig met benoemingen

Linus Diko. Volgens ingewijden heeft de bewindsman op het laatste moment enkele partijloyalisten op vitale posten geplaatst.

PARAMARIBO- Minister  Linus Diko van Regionale Ontwikkeling (RO) is tot vandaag nog erg druk bezig geweest met het accommoderen van partijloyalisten. GFC Nieuws verneemt van zeer goed ingevoerde politieke bronnen, dat de bewindsman die door de president is bedankt voor zijn diensten, vandaag met spoed benoemingsstukken in orde heeft laten maken van twee personen.

Hun dossiers zijn doorgestuurd naar de RvM. Onder meer op de afdeling Algemene Zaken zijn er andere personen naar voren geschoven.

Recentelijk werden ook drie ambtenaren, die op vitale plekken op het ministerie werkzaam waren, door de minister op zijn kantoor uitgenodigd. Ze kregen de mededeling: dat ze voorlopig thuis konden blijven omdat andere personen hun plaats zouden innemen.

Een hooggeplaatste politieke leider  binnen de coalitie is inmiddels op de hoogte gesteld van de laatste opmerkelijke ontwikkelingen op de departement. “Deze kwestie zal snel besproken worden met de president. Er zal om een onderzoek worden gevraagd”, zo wordt vanmiddag aan de GFC redactie meegedeeld.


Posted

in

by

Tags: