Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Digicel schenkt zwemvesten aan studenten te Boven Suriname

Digicel schenkt zwemvesten aan studenten te Boven Suriname

BOVEN SURINAME Digicel Suriname heeft tweehonderd zwemvesten gedoneerd ten behoeve van de studenten in het Boven Suriname gebied. Dit initiatief heeft tot doel de veiligheidsmaatregelen voor studenten die per schoolboot reizen te verbeteren, laat het telecommunicatiebedrijf in een persbericht weten.

De officiële overhandigingsceremonie vond plaats op de Scholengemeenschap Asidonhopo, waar de kapitein van Kajapaati en het schoolhoofd, de zwemvesten namens de leerlingen in ontvangst namen.

“Scholen, als instellingen die verantwoordelijke en sociaal bewuste individuen vormen, zouden veiligheid als een kernwaarde moeten beschouwen”

Deorine Gopaul

De donatie van zwemvesten sluit aan bij de bredere missie van Digicel Suriname om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschappen die zij bedient. Het bedrijf gelooft dat het creëren van een veilige omgeving essentieel is voor het bevorderen van leren, groei en algemeen welzijn.

Bij de overhandiging was een vertegenwoordiger van het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme aanwezig. Ciefrani Menig van het directoraat Communicatie heeft een rol gespeeld tijdens de onderhandelingen over de donatie van de zwemvesten en bevestigde haar toewijding om te zorgen voor de juiste distributie van deze essentiële veiligheidsartikelen aan schoolkinderen in het Boven-Suriname gebied.

“Bij Digicel Suriname is veiligheid een fundamenteel aspect van onze bedrijfsomgeving. Scholen, als instellingen die verantwoordelijke en sociaal bewuste individuen vormen, zouden veiligheid als een kernwaarde moeten beschouwen. Door initiatieven als deze te ondersteunen, wil Digicel haar betrokkenheid tonen bij sociale verantwoordelijkheid en het belang van het beschermen van elk lid van de gemeenschap”, zegt Deonarine Gopaul, CEO van Digicel Suriname.