Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Deuren Western Union Suriname blijven normaal open

Deuren Western Union Suriname blijven normaal open

“Western Union Suriname heeft absoluut geen plannen om zijn deuren te sluiten. Niet nu en ook niet in de nabije toekomst”, zegt Otie Vola, de directeur van International Money Transfer NV. In de afgelopen vijf jaar heeft International Money Transfer NV geïnvesteerd in nieuwe vestigingen, promoties en extra personeel om een goede service te waarborgen bij al haar filialen.

De filialen bevinden zich op de volgende locaties: Wilhelminastraat 64, Maagdenstraat 54 (Suriname Times Mall), Mr. Jagernath Lachmonstraat 26, Kwattaweg 223-225 (Q-Mall), Kwattaweg 675 (P&G restaurant), Indira Gandhiweg 929 (Shell Lelydorp), Commissaris Thurkowweg 1 in Commewijne (Sasa’s Slijterij) en Gouverneurstraat 32 in Nickerie (Ram’s Supermarket).

Western Union Suriname is hiermee ingegaan op de recente geruchten en valse berichten die de ronde doen over de sluiting van de filialen. Diverse sociale media en andere (online) platforms publiceerden informatie waarin wordt beweerd dat Western Union Suriname al zijn vestigingen zou sluiten.

“We ontkennen deze beweringen resoluut en benadrukken dat deze niet op waarheid berusten. We begrijpen de bezorgdheid en verwarring die kan voortvloeien uit zulke geruchten. Daarom willen we van deze gelegenheid gebruikmaken om onze gewaardeerde klanten te verzekeren dat International Money Transfer hen optimaal van dienst blijft zijn,” staat in een persbericht.

Western Union/International Money Transfer NV blijven zich committeren aan het bieden van een snelle, betrouwbare en klantvriendelijke service.