Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » De ontvluchte gevangenen

De ontvluchte gevangenen

1. Alair Rodriques Barata alias ‘Kajoe’

Hij is geboren op 7 april 1989 in Brazilië, is lichtbruin van kleur, heeft kortgeknipt krullend haar en is fors gebouwd. ‘Kajoe’ heeft tatoeages aan zijn rechterbovenarm en rug, littekens aan zijn linkerhand en rechterelleboog en heeft o-benen. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal middels geweld, overtreding van de Vuurwapenwet, de wet Verdovende middelen en de Vreemdelingenwet.

2. Rinaldo Clemens alias ‘Biga’

Hij is geboren op 16 maart 1980 te Paramaribo, is bruin van kleur, heeft zwart/grijs kroeshaar, is slank en 1,78 meter lang. ‘Biga’ heeft een tatoeage aan zijn linkeronderarm en een litteken op zijn achterhoofd. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal middels geweld en gekwalificeerde diefstal.

3. Manoël Rodrigues de Araujo

Hij is geboren op 6 augustus 1967 in Brazilië, is lichtbruin van kleur en slank. Rodrigues de Araujo heeft zich schuldig gemaakt aan overtreding van de Vuurwapenwet en de Vreemdelingenwet.

4. Antonio Ronildo Vieira da Silva alias ‘Neghao’

Hij is geboren op 17 december 1986 in Brazilië, is lichtbruin van kleur en is slank. ‘Neghao’ heeft zich schuldig gemaakt aan moord, doodslag en overtreding van de Vreemdelingenwet.

5. Rosivaldo Coimbra

Hij is geboren op 23 augustus 1978 in Brazilië, is lichtbruin van kleur en slank. Coimbra heeft zich schuldig gemaakt aan overtreding van de Vreemdelingenwet.

6. Eduward Louise

Hij is geboren op 8 februari 1991 in Maripasoula, Frans-Guyana, is donkerbruin en mollig. Louise heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal.

Maandagochtend meldde het Korps Politie Suriname (KPS) dat deze zes gevangenen zondag zijn ontvlucht uit het cellenhuis van politiebureau Nieuwe Haven. “De arrestanten hebben kans gezien via de toiletruimte te vluchten, nadat zij drie spijlers met een metaalzaag hebben doorgezaagd. De vier Brazilianen hebben zich allen schuldig gemaakt aan moord in de verschillende goudvelden en de Surinamers aan mishandeling en diefstal middels geweldpleging”, aldus het KPS in een persbericht.