Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Dancehall sensatie Dexta Daps klaar voor show in Suriname

Dancehall sensatie Dexta Daps klaar voor show in Suriname

Dexta Daps, de heetste dancehall artiest van het moment, is klaar voor zijn eerste concert dat op 28 oktober in het André Kamperveen stadion plaatsvindt. “28 oktober! Suriname, ik kom eraan!” In een filmpje op Facebook roept hij fans op om niet te wachten tot het laatste moment om hun tickets te bemachtigen.

Dit concert maakt deel uit van zijn Trilogy Tour. Na zijn optreden in Suriname reist hij op 5 november af naar Toronto, Canada, en in december geeft hij shows in zijn geboorteland Jamaica, met optredens in Kingston, Ocho Rios en Negril.

Dexta Daps, geïnspireerd door dancehall-legendes zoals Bounty Killer en Shabba Ranks, wordt geroemd om zijn veelzijdigheid, unieke stem en goede liveoptredens. Deze onmiskenbare artiest, die zowel kan rappen als zingen, wordt door niemand minder dan Bounty Killer zelf bestempeld als The Next Big Thing of Dancehall. Met hits als Call Me If, Na Leave You, Bring It To The Owner, WiFi/en 7Eleven, heeft hij wereldwijd indruk gemaakt.

Het concert van de heetste dancehall artiest van het moment wordt georganiseerd door Black & Sexy Events and Friends. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor SRD 1000, en voor de ultieme ervaring zijn er de Golden Circle-tickets, voor 100 euro, waarmee je het dichtst bij het podium kunt komen.

Top lokale artiesten zullen het publiek opwarmen met geweldige optredens voorafgaand aan Dexta Daps’ explosieve show. Ook dj Didi Youth uit Frans-Guyana en dj Travis van Guyana zijn van de partij.