Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Cricketbond ontvangt award

Cricketbond ontvangt award

SCB-voorzitter Narain (l), neemt de award in ontvangst.

PARAMARIBO- De voorzitter van de Surinaamse Cricket Bond, Raj Narain, heeft namens Suriname  in Toronto, Canada op 5 mei 2012 de Regionaal ( Americas) Award voor de “Best Overall Cricket Development Programme” ontvangen uit handen van de ICC Official Andy Hobbs.

Suriname heeft deze erkenning gewonnen voor  development programma van het jaar 2011 van de Surinaamse Cricket Bond. Dit jaar heeft onder andere de Global inspectie voor het verkrijgen van het Associate Membership van de ICC plaatsgevonden.

De inspectie was zeer positief en Suriname heeft hierdoor succesvol het verzoek tot het verkrijgen van de Associate Membership gedaan. In dezelfde periode was er WK Cricket en de hoge officials konden participeren in een live programma van RTV/ QN Sports in Nickerie.

Ook was er in dezelfde periode een Internationaal Cricket toernooi tussen Guyana, Trinidad en Suriname in dr. E. Snellenpark dat in samenwerking met Lions Club Kwatta gehouden werd en de bezoekers aantal in de vele duizenden lag. Het jaar programma van de Surinaamse Cricket Bond met het accent op junioren development is ook meegenomen in het toekennen van de onderscheiding. De bond dankt bij deze een ieder dat ertoe heeft bijgedragen tot het behalen van dit succes.


Posted

in

by