Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Cheryll Rijger naar Mustique Bluesfestival

Cheryll Rijger naar Mustique Bluesfestival

Van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 januari 2014 zal de Surinaamse schone, Cheryll Rijger, haar eerste officiële bezoek als de nieuwe Miss Plus Caribbean Universe maken. Deze zal geschieden tijdens het Mustique Bluesfestival op het Mustique eiland.

Het Mustique Bluesfestival is een evenement dat al decennia lang georganiseerd wordt. Verscheidene Blues legendes zullen te bewonderen zijn gedurende dit grootst spektakel.

Daarentegen is het Mustique eiland een privé-eiland en behoort tot de eilandengroep Sint Vincent and the Grenadines. Dit eiland is bekend om de vele villa’s van bekende beroemdheden die aldaar gevestigd zijn.
Rijger die vandaag, 28 januari 2014 is vertrokken naar het eiland zal op een podium waar verschillende beroemdheden hebben gestaan zoals Mick Jagger, een lied ten gehore brengen. Verder zal zij ook op Trinidad en Tobago en op St Vincent and the Grenadines wat fotoshoots doen.

In november van het vorig jaar werd Rijger gekozen tot Miss Plus Caribbean Universe. Een verkiezing speciaal voor dames met een iet wat vollere figuur. De Surinaamse heeft op voortreffelijke wijze haar land uitgedragen.