Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Campari breidt de ‘Respect The Bitter’-campagne uit naar bredere Caribisch gebied

Campari breidt de ‘Respect The Bitter’-campagne uit naar bredere Caribisch gebied

Na het enorme succes van de ‘Respect The Bitter’-campagne op Jamaica heeft Campari Caribbean besloten de campagne uit te breiden naar het Caribisch gebied, om ervaringen en cocktailmixen te delen met de bredere regio. Het merk, gelanceerd in 2022, viert de tweede verjaardag van de campagne door consumenten op de markten van Trinidad, St.Lucia, Grenada, Suriname, St.Vincent en de Bahama’s te betrekken.

Deze campagne is een strategische zet om de relatie van het merk met zijn consumenten te versterken in bovengenoemde markten. Daarbij introduceert het merk twee verschillende Campari-mixen zodat de consument ervan kan genieten en het gemakkelijk kan bereiden.

Regional Brand Manager – J Wray en Nephew, Mark Telfer, legt uit: “De ‘Respect The Bitter’-campagne is onze kans om in contact te komen met onze klanten. We hebben de groei herkend van Campari in de regio en daarom was het alleen maar passend om deze campagne onder de aandacht van onze achterban te brengen in het bredere Caribisch gebied.”

Campari heeft een unieke smaak en een bittere smaak, waardoor de mixen veelzijdig zijn. Tijdens de campagne dit jaar promoot het merk de mixen Campari-Oranje en Campari-Ananas, die zijn gemaakt met respectievelijk één deel Campari en drie delen sinaasappel- en ananassap.

Daarnaast omvat deze campagne een kerstactie binnen de 6 genoemde markten, waar klanten 1 of 2 flessen Campari 750 ml/1 liter kunnen kopen en kans maken op een reis naar Jamaica Carnival 2024, en wekelijkse geldprijzen en verrassingen. Deze actie loopt van 1 november – 31 december 2023. Op dezelfde manier zullen er 8 weken roadshows zijn, waar Campari Merkvertegenwoordigers op straatniveau in gesprek gaan met loyale Campari-consumenten.

Telfer vervolgde met het volgende: “We willen dat consumenten genieten van de onberispelijke smaak van Campari. Deze twee mixen die we delen zijn geschikt voor elke gelegenheid en zullen dat zeker ook doen, voegt wat pit toe aan alle vieringen van het komende feestseizoen.”

Bezoek de social mediapagina’s van het merk voor meer informatie over Campari Respect the Bitter @CampariCaribbean.