Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Cabaretier Lucien Vriese in ziekenhuis

Cabaretier Lucien Vriese in ziekenhuis

PARAMARIBO—Toneelspeler en cabaretier Lucien ‘Pobre-poha/Pleffo’ Vriese, lid van de cabaretgroep ‘1 en 1 is 3’, is ter verpleging opgenomen in het Diakonessenziekenhuis. Zo verneemt GFC Nieuws. Aan het programma ‘1 voor 12’ heeft Vriese verteld reeds geruime tijd last te hebben van een liesbreuk, maar vanwege drukte en optredens bleef de ingreep maandenlang uitgesteld.

“Het is mijn vrouw Renate Vriese-Hasselbaink geweest die mijn uitstel tot een ingreep, zo zat werd, dat zij mij dinsdag naar het ziekenhuis bracht”, klinkt het. “Ook van de behandelende specialist heb ik het nodige met betrekking tot mijn nalatigheid moeten aanhoren”, zei Vriese verder aan ‘1 voor 12’. “Ik ben nooit echt ziek geweest, heb nooit echt in een ziekenhuis gelegen behalve tot dan in een reclame of toneelstuk, maar nu is dit de realiteit”.

De toneelspeler zegt blij te zijn dat de operatie succesvol is verlopen. Hij herstelt goed. “ Ga op tijd naar de dokter. Wacht niet tot het laatste moment”, luidt zijn boodschap. “Het kan verkeerd aflopen als jij je in een later stadium dan het moet bij de dokter meldt”. Het ziekenhuis is niet een leuke plek, ondanks alle aandacht van het verplegend personeel en doktoren, weet hij. De toneelspeler hoopt in het weekend weer thuis te zijn.


Posted

in

by

Tags: