Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Buurman afgetuigd wegens geluidsoverlast

Buurman afgetuigd wegens geluidsoverlast

WANICA — F.K., die vaak zijn muziek luid afspeelt en volgens de buren geen rekening houdt met anderen, is zaterdag op zondag mishandeld door enkele buurtbewoners aan de Mohamed Rashid Pierkhanweg. Daarbij zijn er ook schoten gelost in de lucht. KD., K.S., K.D. en B.S. zijn door de politie van Santodorp aangehouden en in verzekering gesteld.

F.K. verklaarde tegenover de wetsdienaren dat hij al geruime tijd ruzie heeft met de buren vanwege zijn muziek. In het weekend werd er weer luide muziek afgedraaid, omdat er een feest was. Eén van de verdachten stapte op F.K. af en sprak hem aan over het overluide muziek. Er ontstond een woordenwisseling, waarbij er over en weer werd uitgescholden.

Toen F.K. op gegeven moment naar zijn auto liep, werd hij door de verdachten aangevallen en mishandeld. Eén van de vier trok vervolgens een vuurwapen en loste twee schoten in de lucht. Op aanwijzing van K.D. werden een illegaal vuistvuurwapen en vijf negen mm losse flodder-patronen aangetroffen en in beslag genomen.