Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Buurjongen ingesloten ter zake zware mishandeling

Buurjongen ingesloten ter zake zware mishandeling

De verdachte B.M. alias “Nasilio” (17) is op dinsdag 26 september 2023 door de politie van het bureau Latour in de kraag gevat ter zake zware mishandeling.

B.M. wordt ervan verdacht zich in de middag van maandag 25 september 2023 schuldig te hebben gemaakt aan zware mishandeling op een adres in het politieressort. Het slachtoffer, in deze de 15-jarige C.M. deed van het strafbare feit aangifte tegen haar buurjongen B.M. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is komen vast te staan dat de verdachte zich op die bewuste middag bevond op het woonadres van de aangeefster, waarbij hij op het erf samen speelde met een jongere broer van C.M., en twee neven. Na enige tijd speelden alleen de jongere broer van de aangeefster en de buurjongen op het erf. Terwijl de aangeefster bezig was te harken, merkte zij op dat haar jongere broer en de buurjongen een woordenwisseling kregen en dat B.M. haar broertje vuistslagen toebracht op zijn hoofd. Zij kwam ertussen en sprak haar buurjongen aan, die haar aangaf haar mond te houden. Plotseling greep B.M. haar vast en duwde haar hoofd tot drie keren toe tegen een ijzeren paal. De zus van de aangeefster riep de buurjongen ter verantwoording, maar die wilde weer met de aangeefster vechten. Toen de moeder van het slachtoffer thuiskwam deden zij het politiebureau aan voor het doen van aangifte.

Het slachtoffer heeft snij- en schaafwonden aan haar oor opgelopen en klaagde van pijn. Na medisch te zijn behandeld is zij heengezonden. De verdachte werd vervolgens opgespoord en in de boeien geslagen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij vanwege zijn leeftijd door de politie ingesloten in het Jeugd Doorgangshuis Opa Doeli.

The post Buurjongen ingesloten ter zake zware mishandeling appeared first on Korps Politie Suriname.