Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Bromfietser (24) rijdt in ressort Domburg tegen elektriciteitsmast, belandt in goot en overlijdt ter plaatse

Bromfietser (24) rijdt in ressort Domburg tegen elektriciteitsmast, belandt in goot en overlijdt ter plaatse

De 24-jarige bromfietser L.K. is na een eenzijdig verkeersongeval maandagavond 16 oktober opde Domburg 12e straat in het ressort Domburg, ter plekke overleden, zo meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van dat ressort, deed na melding van het verkeersongeval met dodelijke afloop die bewuste avond, de locatie aan voor onderzoek. De wetsdienaren troffen bij aankomst het slachtoffer L.K. (24) die niet aanspreekbaar was in bewusteloze situatie in de langs de weg lopende goot aan. Bij aankomst van de ambulance constateerde het ambulance personeel dat L.K. het leven reeds had gelaten. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de bromfietser vast.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken, dat de bromfietser L.K. vermoedelijk met vrij hoge snelheid over de Sir Winston Churchillweg heeft gereden, naar de richting van de Domburg 12e straat. Op een bepaald moment verloor hij de controle over de besturing van zijn rijtuig en botste tegen een mast voor de elektriciteitsgeleiding. Door de slag belandde het verkeersslachtoffer in de langs de weg lopende goot en liep zware letsels op aan zijn hoofd.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van L.K. door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden.