Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Britain’s meest getatoeëerde vader

Britain’s meest getatoeëerde vader

Keith (67), beter bekend als “Britain’s meest getatoeëerde vader”, staat bekend om zijn extreme passie voor lichaamskunst. Zijn hele lichaam is bedekt met kleurrijke en gedetailleerde tatoeages die zijn persoonlijkheid weerspiegelen.

Echter, er is één plek op zijn lichaam waar hij nooit aan een tatoeage zou denken – zijn oogbollen.

Gordon, zoals hij ook wel genoemd wordt, heeft ooit zijn oogleden laten tatoeëren, maar hij heeft vastbesloten besloten om niet verder te gaan dan dat. “Ik zou mijn oogbollen niet laten tatoeëren. Het is onbekend terrein en er is nog niet genoeg onderzoek gedaan om te bevestigen dat het veilig is. Bovendien voel ik er geen behoefte aan, omdat ik al zo zwaar getatoeëerd ben.”

Om te begrijpen waarom hij zo’n unieke keuze maakt, moeten we teruggaan naar zijn jeugd. Keith kreeg zijn eerste tatoeages toen hij pas 17 jaar oud was. Hij was jong en impulsief, en hij dacht dat het versieren van zijn lichaam met inkt een manier was om zijn individualiteit te uiten. Maar na vier jaar begon hij zich te realiseren dat zijn tatoeages hem ervan weerhielden om de persoon te zijn die hij werkelijk wilde zijn. Daarom besloot hij om ze te laten verwijderen.

Op 52-jarige leeftijd echter, begon het verlangen naar lichaamskunst weer in Keith op te komen. Hij besefte dat hij zijn voorgaande keuzes misschien had betreurd en dat hij de kans moest grijpen om zijn lichaam opnieuw te versieren. En zo begon hij aan zijn reis om terug te keren naar zijn oude zelf.

Nu, 15 jaar later, heeft Keith maandelijkse sessies om eventuele “gaten” in zijn huid op te vullen. Hij heeft zoveel tatoeages dat er af en toe ruimtes tussen zijn kunstwerken ontstaan. “Ik ben bezig om ze op te vullen”, zegt hij trots. Dit geeft hem de mogelijkheid om steeds weer nieuwe ontwerpen toe te voegen aan zijn indrukwekkende verzameling.

Ongeacht zijn keuze om zijn oogbollen niet te tatoeëren, is het duidelijk dat Keith altijd een passie zal hebben voor lichaamskunst. Het is een deel van wie hij is en hoe hij zich uitdrukt. Hij zal altijd blijven zoeken naar manieren om zijn lichaam te versieren en zijn individualiteit te benadrukken. En wie weet, misschien zal hij op een dag zelfs zijn oogbollen een uniek tintje geven. Maar voor nu laat hij dit mysterieus gebied onaangeroerd en geniet hij vol trots van zijn buitengewone kunstwerken.