Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Braziliaan doodgeschoten na aanrijding bromfiets en auto op hoek Tourtonnelaan en Gijsbertusstraat

Braziliaan doodgeschoten na aanrijding bromfiets en auto op hoek Tourtonnelaan en Gijsbertusstraat

Een Braziliaan, van wie de persoonsgegevens onbekend zijn, is zaterdagochtend vroeg 8 juli bij een schietincident op de hoek van de Tourtonnelaan en de Gijsbertusstraat in Paramaribo overleden.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg omstreeks 02.15 uur de melding van een schietincident met dodelijke afloop.

Bij aankomst van agenten op het adres bleek het te gaan om een Braziliaanse man die geen teken van leven meer vertoonde. Volgens ooggetuigen zou de Braziliaan kort voor het incident als bromfietser betrokken zijn geweest bij een aanrijding met een personenauto. Er ontstond  een woordenwisseling tussen de Braziliaan en de tegenpartij. Op een bepaald moment liep de Braziliaanse man weg en keerde gewapend met een jachtgeweer terug. 

Bij die gelegenheid schoot een onbekende man, die niets met de zaak te maken had, met een vuistvuurwapen op de Braziliaanse man. De schutter verdween vervolgens. 

De bromfiets van het slachtoffer en het jachtgeweer zijn door de politie in beslag genomen.

Het lichaam van de Braziliaanse man is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het verdere onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname.