Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Bouva maak zich sterk voor verantwoord gebruik ICT

Bouva maak zich sterk voor verantwoord gebruik ICT

“Did you know dat Suriname een van de landen is die het meest gebruik maakt van social media? Good or bad? Vanuit dit onderzoek zullen we het beleid verder vorm geven om zo nuttig mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden van ICT voor mn. onderwijs, e-gov en business. Ik maak me daarvoor bijzonder sterk”, zegt de waarnemend voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Melvin Bouva.

Hij heeft vrijdag het “TAS Household survey 2017 rapport” in ontvangst genomen. Dit rapport geeft inzichten in ICT- hardware infrastructuur en het ICT- gebruik binnen Surinaamse huishoudens.

Om haar visie te benadrukken heeft de Telecommunicatie Autoriteit Suriname (TAS) in samenwerking met INCUS Services, IT Core en Check Point een workshop georganiseerd: ‘The Modern Organisation – How to stay ahead of digital disruption met als doel de organisaties uit te rusten met de benodigde vaardigheden en hen bewust te maken van opkomende technologieën voor hun digitale transformatie. In dit kader heeft de organisatie aan enkele belanghebbenden het rapport overhandigd.