Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Boulanché en Giants winnen ook tweede partij

Boulanché en Giants winnen ook tweede partij

Miquel Harderwijk van Boulanché schiet de bal over de doelman van Lengte Boys, terwijl hij heel goed wordt verdedigt door Orlando Esajas van Lengte Boys ( Foto: Regillio Derby)

De ploeg van Boulanché en Giants hebben net als Styx KG en FC Inter Nacional ook hun tweede wedstrijd gewonnen in de hoofdklassencompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). Boulanché met zijn vedette Miquel Harderwijk walste over Lengte Boys met 6-2 na een 1-1- ruststand. Harderwijk scoorde zijn tweede hattrick op rij in deze competitie. Daninho Gill (2x) en Darl Amelo scoorden ook voor Boulanché. Orlando Esajas maakte beide goals voor Lengte Boys. Giants was met 5-2 te sterk voor Brasur na een 3-1-ruststand. Kevin Cairo (2x), Jerrel Adensiba, Randy Pools en Urvin Remak scoorden voor Giants, Reguillio Kemper en Romano Stekkel noteerden de goals voor Brasur. Met de brandweermannen gaat het niet goed. Althans de competitie is begonnen met twee verliespartijen.

In de Eersteklasse werd het een 1-1-gelijkspel tussen Five Starsd en Inter Bom. Roberto Darson gaf Inter Bom een voorsprong in de eerste helft, Brayen Wee Wee maakte gelijk voor Five Stars in de tweede helft. Na een 3-3-ruststand won The Lions van Palo met 5-4. Renato Ceder, Anthony Darson, Melvin Ford, Obrendo Huiswoud en Gillian Maatrijk scoorden voor The Lions. Voor Palo maakten Lorenzo Noordzee (2x), Leroy Oron en Orveo Albitrouw de goals. SV Orkaan verloor van Kabel Boyz met 8-4. Alfredo Fonkel (2x), Silvio Kastadi (2x), Giovanni Pique (2x), Djordjio Wijngaarde en Ontiel Dorwart scoorden voor Kabel Boys. Voor Orkaan maakten de doelpunten Jermaine Ford (2x), Jean-Paul Alibux en Sergio Tjon-A-Sam. Moskie versloeg De Kanaries met 7-2 door goals van Anthony Burnett (2x), Alfredo Finkie (2x), Otmar Hardley, Refillio Ruimwijk en Raoul de Mees. Voor De Kanaries scoorden Sus Dipopawiro en Terrence van Holt.

In de Tweedeklasse won Inter Jakin haar derde partij op rij. Van Genieters werd met 4-2 gewonnen door treffers van Celestino Djodarmo, Noel Markoes (2x) en Timothy Wolf. Voor Genieters maakte Romario Karsowidjojo (2x) de doelpunten. Zwaluw’96 was met 3-2 te sterk voor Saoena. Duffyanto Moestro en Marvin Soepijan scoorden voor Saoena. Vikash Jaddoe (2x) en Edward Stjeward scoorden voor Zwaluw.

Dagblad SurinameDagblad Suriname – Suriname's Populairste Krant