Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Bliss Beauty Salon & Academy organiseert eerste schoonheidsbeurs

Bliss Beauty Salon & Academy organiseert eerste schoonheidsbeurs

door Sharon Singh

PARAMARIBO — Klimaatverandering heeft niet alleen invloed op landbouwarealen die verloren dreigen te gaan door droogte, maar ook op de huid van de mens. De huidbarrière kan verzwakt raken door de hitte. Het gevolg: een ongezonde huid met ouderdoms- of pigmentvlekken. Een goede hydratatie is dus van belang.

Bliss Beauty Salon & Academy organiseert op 1 oktober een beurs in de Banquet Hall van Torarica, waarbij het verzorgen van de huid – en in dit geval het gezicht – centraal staat. “Dit doen we voor het eerst sinds de oprichting van de salon 23 jaar geleden”, vertelt eigenaar Diana Ashruf aan de Ware Tijd. Tien ondernemers in deze branche uit Suriname doen mee aan de beurs.

“Deze beurs maakt ook dat salon-eigenaren slimmer spelen met hun winstmarges, doordat eenieder acties zal hebben op de diensten die ze aanbieden”

Ashruf beoogt mensen bewuster te maken hoe met de huid om te gaan. Het bijzondere aan de activiteit is dat er vertegenwoordigers van het merk Janssen Cosmetics Suriname zullen aandoen. Ze zijn er tussen 25 september en 1 oktober en zullen verschillende trainingen verzorgen.

Op de dag van de beurs zijn er livedemonstraties, zoals ‘peel off maskers’ en ‘massage fleece maskers’(voor droge huid). Deze worden verzorgd door Richelle Stuut, Janssen Cosmetics-expert uit Aruba. Ashruf zal een masterclass verzorgen in de gezichtsverzorging voor de man. “Deze beurs maakt ook dat salon-eigenaren slimmer spelen met hun winstmarges, doordat eenieder acties zal hebben op de diensten die ze aanbieden.”

Zeer waarschijnlijk zal er ook een specialist uit Brazilië worden gehaald om een training in botox en fillers te verzorgen. Botox en fillers zijn voorbeelden van injectables, beide worden ingespoten. Niet een ieder is bevoegd om deze behandelingen uit te voeren. Hiervoor is een medische achtergrond vereist.