Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Biopic van Kishore Kumar kan niet worden gemaakt met Ranbir Kapoor of Ranveer Singh

Biopic van Kishore Kumar kan niet worden gemaakt met Ranbir Kapoor of Ranveer Singh

Zoon Amit Kumar verwerpt rechten en Anurag Basu is hulpeloos?Amit Kumar is nog steeds niet klaar om de rechten te geven te midden van berichten over het verlangen van Ranbir Kapoor en Ranveer Singh die de “biopic” van Kishore Kumar ondertekent.

Onlangs werd gemeld dat Ranveer Singh Ranbir Kapoor zou hebben vervangen in de biopic en daarvoor werden redenen genoemd. Ranbir is echter in verband gebracht met de biopic sinds Anurag Basu “Barfi” deed met RK, en het idee voor de biopic kwam bij hem op. Keer op keer heeft Basu echter de familie van Kishore Kumar benaderd voor de rechten en de regisseur van Jagga Jasoos. werd elke keer neerslachtig. Dus iedereen was stomverbaasd toen werd gemeld dat Ranveer Singh in de biopic was gestapt, Anurag Basu en Ranbir Kapoor kunnen geen film maken over Kishore Kumar. Ze hebben het auteursrecht niet.

Ze hebben Leena Chandavarkar, de vrouw van Kishore Kumar en zoon Amit Kumar, herhaaldelijk benaderd voor de rechten,maar Amit heeft het aanbod afgewezen. Ranbir snakt ernaar om Kishore Kumar te spelen. De enige manier waarop hij dit kan doen, is als Anurag Basu de fictieve route neemt. Hij kan de namen veranderen en een pseudo-fictieve biopic maken. Maar, dat zou het doel tenietdoen.”

Eerder in 2015 bevestigde Ranbir Kapoor dat de familie van Kishore Kumar niet blij was met het script van de film en zelfs problemen had met de casting.Toen, in 2023, ontkende hij benaderd te zijn voor de biopic van Sourav Ganguly, bevestigde hij: “Al 11 jaar werk ik aan een biopic van Kishore Kumar, het verhaal geschreven door Anurag Basu. Ik hoop dat dit mijn volgende biopic wordt.”