Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Binnen het David Beckham-achtige aanbod aan Mohamed Salah, terwijl de Saoedi’s willen dat de aas van Liverpool Ronaldo vervangt als gezicht van de competitie.

Binnen het David Beckham-achtige aanbod aan Mohamed Salah, terwijl de Saoedi’s willen dat de aas van Liverpool Ronaldo vervangt als gezicht van de competitie.

AL-ITTIHAD heeft Mohamed Salah een David Beckham-achtig aanbod gedaan om hem naar Saoedi-Arabië te verleiden, kan SunSport onthullen.

De megarijke kant wil wanhopig de spits van Liverpool contracteren en wil dat hij Cristiano Ronaldo en Karim Benzema vervangt als het gezicht van de Saudi Pro League.

Al-Ittihad, dat wordt geleid door voormalig Spurs en Wolves-baas Nuno Espirito Santo, heeft Liverpool £150 miljoen geboden voor de superster.

Er ligt een vijfjarig contract op tafel, met een basissalaris van bijna £100 miljoen, een privéjet of onbeperkte vliegtickets voor zijn gezin en een aanbod om ambassadeur te worden voor toerisme en investeringen in Saoedi-Arabië – wat de positie van de speler verder zal vergroten. betalen.

In totaal zou de deal het salaris van Ronaldo bij Al-Nassr van £173 miljoen overschaduwen.

Er is ook de mogelijkheid om in de toekomst aandelen van een team te hebben, aangezien de Saoedische regering en de Liga willen dat teams op middellange termijn eigendom worden van particuliere eigenaren.

Het is een soortgelijk voorstel als wat David Beckham in 2007 naar de MLS lokte.

Toen de Engelse legende Real Madrid verliet voor LA Galaxy, stelde een deel van de deal hem in staat in de toekomst zijn eigen MLS-team op te zetten.

Sindsdien heeft hij die kans aangegrepen en Inter Miami opgericht, die in hun korte bestaan de mondiale krantenkoppen haalden door Lionel Messi afgelopen zomer aan te trekken.

SunSport kan onthullen dat Al-Ittihad wanhopig Salah wil binnenhalen en zal doorzetten tot het einde van de transferperiode – die voor de Saudi Pro League loopt tot 20 september.

De Egyptische aanvaller wordt gezien als een waardevollere aanwinst voor het land dan alle aanwinsten tot nu toe vanwege zijn enorme invloed en het feit dat hij een superster is in de Arabische landen in het Midden-Oosten en het Golfschiereiland.

Benzema, 35, die deze zomer de overstap maakte met een contract van £3,3 miljoen per week, en Ronaldo, 38, zullen naar verwachting binnen twee jaar de overstap maken, terwijl Salah, op 31, een impact op de langere termijn kan hebben.

Het is duidelijk dat Liverpool Salah niet wil verkopen.

De Egyptische international tekende pas afgelopen zomer een nieuw driejarig contract op Anfield, wat hem met ongeveer £400.000 per week de best betaalde speler in de geschiedenis van Liverpool maakte.