Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Bij woordenwisseling buren over fiets loopt een bewoner kapwonden op – Verdachte (26) opgepakt

Bij woordenwisseling buren over fiets loopt een bewoner kapwonden op – Verdachte (26) opgepakt

De 26-jarige M.M. is donderdag 25 mei door de recherche van Regio Paramaribo aangehouden. De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling.

Het slachtoffer R.M. had maandag 1 mei aangifte tegen M.M. gedaan op het politiebureau Latour. Volgens de aangever woont hij op hetzelfde adres als de verdachte. 

R.M. kreeg op die bewuste dag een woordenwisseling met de vrouw van M.M nadat haar dochter zonder toestemming van de aangever zijn fiets zou hebben gereden. Tijdens die woordenwisseling, pakte M.M. een scherp voorwerp waarmee hij de aangever ernstige kapwonden toebracht aan zijn hoofd, hals en een duim. Vervolgens koos de verdachte het hazenpad en hield zich schuil in het binnenland.

In een ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na bekomen informatie kon de verdachte op 25 mei op zijn woonadres aangehouden worden en na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.