Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Uncategorized » Beyonce en Jay Z vermoedelijke scheiding na de “On The Run Tour”

Beyonce en Jay Z vermoedelijke scheiding na de “On The Run Tour”

Op het internet wordt het bericht verspreid dat Jay Z en Beyonce een eind maken na hun huwelijk. Na de “On the run tour”, waarin zij samen optreden, zullen zij allebei hun eigen pad volgen. Het artiesten koppel zijn nog op zoek naar een manier om het huwelijk te beëindigen zonder dat zij daadwerkelijk hoeven te scheiden.

Onlangs werd er op een het internet een filmpje verspreid waarin te zien is dat de zus van Beyonce Jay Z aanvalt in de lift. Het filmpje was gemaakt door de beveiligingscamera. Deze beelden hebben wereldwijd bekend gemaakt dat er al enige tijd wat speelt tussen Beyonce en Jay Z.

Het koppel is sinds 2008 getrouwd, maar ze zijn al langer samen. Hun dochter, Blue Ivey, is niet lang geleden geboren. Blue Ivey heeft alle prioriteit en er wordt alles aan gedaan dat het kindje er niet onder zal lijden. Er wordt alles aan gedaan om hun dochter zo gelukkig mogelijk te maken.

Jay Z is momenteel 44 en Beyonce is 32. Zij verschillen twaalf jaar, maar dat liefde was in het verleden om te snijden. De media stond vol met beelden van het verliefde koppel. Hopelijk komen deze beelden ooit nog terug. It’s a hard knock life, but you gotta make the best of it..


Posted

in

by