Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Beoordeel de bling-jumpsuit van Nora Fatehi op een schaal van 1 voor Beyoncé

Beoordeel de bling-jumpsuit van Nora Fatehi op een schaal van 1 voor Beyoncé

Nora Fatehi liet haar innerlijke Beyoncé zien in een jumpsuit met bling-bling en strasssteentjes. Nora Fatehi draagt ​​de verantwoordelijkheid om glamoureuze stijlbestanden te serveren, waar ze ook gaat, en het is een plicht die ze zeer serieus neemt.

De artieste maakte onlangs reclame voor haar tv-programma Hip Hop India door haar met bling beladen beste naar voren te brengen. Nora Fatehi droeg een blozenroze, lange jumpsuit met lange mouwen die haar als gegoten zat. Het sprankelende quotiënt kwam van de veelheid aan strasssteentjes in de kleuren wit en groen die de hele lengte bedekten. Ze droeg ook een riem met meerdere banden, een breed midden en een enkele vingerloze handschoen, die beide eveneens waren versierd met kristallen versieringen. Een paar bungelende oorbellen en een roze bontjas waren haar favoriete accessoires. 

Nora trok haar donkerbruine lokken in een slanke hoge cheerleader-achtige paardenstaart terwijl haar roze monotone make-up bij haar ensemble paste. De met juwelen versierde jumpsuit van Nora was zeker een opvallende keuze. Het liet ons ook denken aan de huidige garderobe van Beyoncé van haar prachtige Renaissance-wereldtournee. Toen Nora het geïnstalleerde ensemble ook onvoldoende om te zingen in een Instagram Reels-video, voelde het absoluut als een déja vu.