Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Barbie-actrice Margot Robbie maakte Will Smith belachelijk 

Barbie-actrice Margot Robbie maakte Will Smith belachelijk 

In een verrassende gang van zaken lijkt de tumultueuze nasleep van de vrijlating van Suicide Squad een onverwachte kameraadschap te hebben voortgebracht tussen de sterren Will Smith en Margot Robbie. Te midden van het spervuur ​​van kritiek waarmee de film te maken kreeg, toonde het duo hun onbreekbare geest en een gedeeld gevoel voor humor, terwijl ze een luchtige discussie voerden over een recente aflevering van de BBC’s Playground Insults.

Smith wist niet dat dit speelse geklets zou leiden tot een les om nooit met Robbie’s moeder te rotzooien. Het speelse duel begon toen Robbie de teugels overnam en geen tijd verspilde met het belachelijk maken van de beroemde prominente oren van Smith.

Op grappige wijze suggereerde ze dat zijn oren zouden kunnen dienen als wifi-antennes, die helemaal tot aan Australië reiken, waar haar moeder woont, een prik die Smith in lachen uitlokte.

Zijn poging om terug te schieten werd prompt onderschept door Robbie’s strenge waarschuwing: ‘Laten we mijn moeder hier niet bij betrekken; ze stemt zeker mee.’ Smith liet zich niet afschrikken en richtte zijn aandacht op de eigenzinnige Finding Dory-spelden die Robbie’s kleding sierden, waarbij hij op humoristische wijze insinueerde dat ze instrumenten waren om te praten via ‘onderwatertelepathische golven’.

Terwijl de speelse beledigingen heen en weer vlogen, werd het duidelijk dat Robbie de overhand had. De leeftijdskaart was haar geheime wapen toen ze grapte: ‘Je bent zo oud dat ik ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ moest googlen’, een show die al begon te draaien toen ze nog maar een baby van twee maanden oud was..