Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Auto Surinaams gezin volledig afgebrand in Guyana

Auto Surinaams gezin volledig afgebrand in Guyana

Een Toyota Noah-busje van een Surinaams gezin dat vanmorgen vanuit buurland Guyana naar Suriname terugkwam, vloog rond 08.30 uur in brand. Het voertuig werd bestuurd door een 45-jarige man uit Nickerie. Het gezin keerde terug naar Suriname nadat ze op 8 september naar Guyana was gereisd.

Een getuige zei dat hij achter de Toyota Noah reed toen hij plotseling opmerkte dat er rook en vlammen onder het voertuig vandaan kwamen. De getuige reed toen naast het brandende voertuig om de bestuurder te waarschuwen.

De Nickeriaan stopte het voertuig onmiddellijk om zijn gezin te beschermen. Hij bracht het voertuig tot stilstand en verliet samen met zijn familie snel de brandende auto. Slechts enkele minuten later werd het voertuig volledig door de vlammen verwoest.

Er zijn geen gewonden gemeld, meldt de Guyanese nieuwssite News Room.

De Guyanese autoriteiten en brandweer kwamen snel ter plaatse om de brand te blussen. De politie heeft een onderzoek ingesteld om de exacte oorzaak van de brand vast te stellen, maar tot op heden zijn er geen aanwijzingen voor opzet of criminele activiteiten.