Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Arbeider steelt groot geldbedrag uit auto werkgever

Arbeider steelt groot geldbedrag uit auto werkgever

PARAMARIBO — In eerste instantie ontkende de 38-jarige R.P. bij zijn voorgeleiding tegenover de recherche van regio midden dat hij iets te maken had met het groot geldbedrag dat was ontvreemd uit het handschoenenkastje uit de auto van zijn werkgever. Echter, later kwam hij terug op zijn verklaring en bekende het geld te hebben weggenomen. De man is in verzekering gesteld.

Eerder deze maand was de arbeider samen met zijn werkgever in de auto toen hij dat geld ontdekte in het handschoenenkastje. In de avonduren had hij – bij het masseren van de rug van de baas met een collega – de sleutel van het voertuig weggenomen. De volgende ochtend verschafte hij zich toegang tot de wagen en nam het geld eruit.

Echter, bij het verlaten van het terrein werd hij gesignaleerd door een neef van de werkgever. Hij kon geen zinnig antwoord geven op vragen van het familielid en vervolgde zijn weg. Toen de baas later die ochtend merkte dat het geld er niet was, werd hij door zijn neef ingelicht over de verdachte handelingen van R.P. De benadeelde deed daarop aangifte bij de politie. De verdachte werd vrijdag door rechercheurs aangehouden wegens de diefstal.