Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Arantis Forster en Byciel Watsaam brengen weer song uit

Arantis Forster en Byciel Watsaam brengen weer song uit

door Steven Seedo

PARAMARIBO — Na het succes van ‘Zij is degene’ hebben Arantis Forster en Byciel Watsaam weer aan een nieuwe song gewerkt. ‘Grote Liefde’ wordt zondag gelanceerd.

“Met Byciel samenwerken is prettig, maar zeker ook een eer. Hij is een groot talent, heel professioneel in zijn benadering en aanpak, altijd gericht op groei en beter worden”, prijst Forster zijn collega.

“Met Byciel samenwerken is prettig, maar zeker ook een eer”

Arantis Forster

Watsaam praat van een “flexibele samenwerking”. Hij vindt ‘collabs’ in de muziek altijd top. Het is de derde keer dat het duo samenwerkt. Hun eerste nummer, ‘Koude wereld’, dateert van 2017. Die song werd binnen de gospelscene een hit.

Christelijk geloof

Forster is heel blij dat zijn laatste song ‘Slimfit’ de eerste plaats haalde bij Radio 10. “Voor mij is het een mooie prestatie die bijdraagt aan het bereiken van het groter doel. Radio 10 is één van de grootste radiostations en ik denk dat het een eer is als je op hun hitlijst de eerste plek verovert.”

Het ‘Woord van God’ is naar zeggen van Forster de bron voor het neerpennen van “dynamische en tijdloze liederenteksten” die zijn geloof en liefde voor Christus weergeven. Zijn teksten variëren van sterke motiverende songs tot aangename liefdesuitingen en zijn gefundeerd in het christelijke geloof.