Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Anupam Kher recenseert nieuwste film van Akshay Kumar, OMG 2

Anupam Kher recenseert nieuwste film van Akshay Kumar, OMG 2

Anupam Kher heeft onlangs Akshay Kumar’s OMG 2 beoordeeld. Hij heeft ook de reactie van zijn moeder Dulari Kher onthuld toen zij Akshay als Lord Shiva zag. Op Instagram deelde de acteur een video uit de bioscoopzaal, samen met zijn recensie van de film, waarin hij genoemde ouders met hun 18+ tienerkinderen vastlegde tijdens de filmvertoning.

Anupam schreef: “Net klaar met kijken naar OMG2. Spectaculair, stijlvol en een zeer belangrijke film van onze tijd. Een film over sex education met gemak en prachtige esthetiek! Het was huiselijk. Ik zag ouders met hun tienerkinderen. Het is duidelijk dat de film een ​​gevoelige snaar heeft geraakt bij het publiek!”

Hij recenseerde de film en schreef: “Volledige punten voor schrijver/regisseur Amit Rai. Tripathi Pankaj is “BRILJANT”. Hij laat acteren er gemakkelijk uitzien, maar ik weet dat er een enorme voorbereiding achter zit. Actrice Yami Gautam is prachtig, scherp en uitstekend. Ik hield van Pavan Malhotra als jurylid. De ster van de film is ongetwijfeld mijn vriend & ‘GOAT’ Akshay Kumar! Zijn Mahadev is zo moeiteloos en charmant. Mijn moeder bleef maar zeggen: “kitne sundar hain Shiv ji maharaj” (hoe mooi Heer Shiva is)!”