Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Amrita Singh en broer Ibrahim Ali Khan huilden tijdens kijken naar ‘Zara Hatke Zara Bachke’

Amrita Singh en broer Ibrahim Ali Khan huilden tijdens kijken naar ‘Zara Hatke Zara Bachke’

Sara Ali Khan en Vicky Kaushal-acteur ‘Zara Hatke Zara Bachke’ doen het goed aan de kassa.  De film is geregisseerd door Laxman Utekar en heeft iedereen verrast! De kassacijfers van de film zijn behoorlijk bemoedigend en na vijf dagen release belandt de opbrengst van de film op Rs 28 crore. Het is best bemoedigend voor een film als deze, gezien het vak.

Dinesh Vijan vierde deze week het succes van de film met de media. Tijdens het evenement liet Vicky weten niet alleen blij te zijn met de goede cijfers.  Vicky zei: “Het gaat voor ons verder dan cijfers. Uiteindelijk maken we een film die door mensen kan worden bekeken en ontspanning. Als we dat zien, is dat de grootste verdienste voor ons.” 

Sara onthulde dat haar moeder, Amrita Singh, en broer Ibrahim Ali Khan beide huilden tijdens de film. “Mom hamesha se filmy rahi hai” (Mijn moeder is actrice en is altijd filmachtig, dus ze kan huilen), maar Ibrahim is een 22-jarige jongen uit de stad en als hij kon huilen, kan ik zeggen dat dit niet alleen een “Indore-verhaal” over het platteland is. Het zal iedereen aanspreken.

Vooral de liedjes van de film, ‘Phir Aur Kya Chahiye’ en ‘Tere Vaaste’ zijn erg populair geworden en de muziek van de film heeft er ook in grote mate toe bijgedragen dat mensen massaal naar de theaters kwamen.