Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Alia Bhatt en Kareena Kapoor Khan’s prachtige foto’s: ‘Internet gutst over hun mooie uiterlijk’

Alia Bhatt en Kareena Kapoor Khan’s prachtige foto’s: ‘Internet gutst over hun mooie uiterlijk’

Bollywood-actrice Alia Bhatt geniet momenteel van het enorme succes van haar onlangs uitgebrachte film, Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani. Ze speelde tegenover Ranveer Singh in de regie van Karan Johar. Te midden van de waardering van fans voor haar optreden, ging Alia op 18 augustus naar social media en deelde foto’s met haar all-time favoriet en schoonzus, Kareena Kapoor Khan.

Alia wordt vaak gezien terwijl ze haar bewondering voor Bebo uitspreekt en aan de hand van de foto’s lijkt het alsof het duo ergens voor samenwerkt. Alia Bhatt en Kareena Kapoor Khan veroveren het internet stormenderhand. Een tijdje geleden plaatste Alia drie foto’s met Bebo. 

Op de foto’s zijn de Bollywood-schoonheden te zien in sportieve stijlvolle outfits. Alia wordt gezien in een verroeste crop-top in combinatie met een bijpassende overjas en sharara-broek, terwijl Bebo ook een soortgelijke outfit draagt ​​die wit van kleur is.

Afgaand op de foto’s, zijn ze te zien schieten voor iets speciaals. Alia deelde de foto’s en sprak haar wens uit om met Bebo in een film te werken.  Ze schreef: “Kan het nog beter worden … P.S. Kan iemand ons alsjeblieft samen in een film casten … hoewel we misschien het grootste deel van onze tijd besteden aan reflectie op de set.”  We kunnen niet ontkennen dat deze foto’s ‘good looks, good looks en good looks’ uitschreeuwen.