Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Acteur en muzikant Johnny Depp heeft een zware tijd achter de rug

Acteur en muzikant Johnny Depp heeft een zware tijd achter de rug

Vorige week haalde Depp de krantenkoppen nadat was aangekondigd dat hij waarschijnlijk flauwgevallen was in zijn hotelkamer terwijl hij op tournee zijn band, Hollywood Vampires, ontmoette. Het incident vond plaats in een Hongaars hotel.

Nu, dagen na het incident, is Depp teruggekeerd naar de Verenigde Staten en heeft hij een ontroerend moment gedeeld met zijn fans. Het valt niet te ontkennen dat Johnny Depp een van de grootste sterren ter wereld is. Hij staat bekend als een van de meest productieve acteurs van Hollywood en heeft zich ook gevestigd als muzikant. Een van zijn meest opvallende rollen was die van Captain Jack Sparrow in Disney’s Pirates of the Caribbean.

Het leven in de schijnwerpers is echter niet altijd gemakkelijk geweest voor Johnny Depp. Vorig jaar haalde Depp de krantenkoppen voor zijn veel gepubliceerde rechtszaak in de rechtszaal met zijn ex-vrouw, Amber Heard. Hun juridische strijd zette de carrière van Depp zwaar onder druk, waardoor deze tour erg belangrijk was voor de toekomst van Depp. Het nieuws dat Depp voor de show flauwviel, baarde ook zorgen vanwege zijn geschiedenis van problemen met middelenmisbruik.