Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Acht vissers ingesloten na vechtpartij te Coronie

Acht vissers ingesloten na vechtpartij te Coronie

De politie van het bureau Coronie heeft op donderdag 25 mei 2023 de acht (8) vissers G.L., B.W., G.V., S.W, G.R., B.V., L.N. en O.K na een vechtpartij aangehouden.

Na een melding van een vechtpartij bij de visserskampen aan de Eduard Wolfstraat in het district Coronie, deden de wetsdienaren de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de mannen die elkaar te lijf waren gegaan, gewapend met scherpe voorwerpen aan. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het om twee groepen vissers ging die al geruime tijd een slepende ruzie hadden. Een deel van deze mannen is drie maanden geleden uit Paramaribo vertrokken daar zij emplooi vonden bij het visserskamp in het district Coronie. Op een bepaald moment vonden de vissers van Coronie het niet prettig dat de mannen die uit Paramaribo kwamen, meer vis vingen. Hierdoor ontstonden er steeds woorden wisselingen tussen de vissers, die op 25 mei 2023 uit de hand liepen.

De verdachte vissers werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De politie van het bureau Wageningen is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

The post Acht vissers ingesloten na vechtpartij te Coronie appeared first on Korps Politie Suriname.