Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Aanrijding tussen een lijnbus en pick-up; rijbewijs veroorzaker ingevorderd

Aanrijding tussen een lijnbus en pick-up; rijbewijs veroorzaker ingevorderd

De politie van het bureau Nieuwe Haven heeft op donderdag 1 juni 2023 het rijbewijs van de bus bestuurder O.R., na een aanrijding met een Daf truck ingevorderd.

Na een melding van een aanrijding tussen een lijnbus en een Daf truck op de kruising van de Fred Derbystraat en het Molenpad deden de wetsdienaren de locatie aan voor onderzoek. De politie heeft geconstateerd dat de buschauffeur met zijn lijnbus over de Fred Derbystraat reed. Ondanks het verkeerslicht op voormelde de kruising op rood sprong, reed hij toch door met als gevolg de aanrijding met de Daf truck. Naar zeggen van O.R. probeerde hij af te remmen, maar zijn remmen begaven het en kwam hierdoor in botsing met de Daf truck die over het Molenpad reed. De twee passagiers O.K. en S.T. die in de lijnbus zaten hebben letsels opgelopen en werden voor medische behandeling met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De buschauffeur die ook verwondingen heeft opgelopen wenste niet medisch te worden behandeld. De bus is ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

The post Aanrijding tussen een lijnbus en pick-up; rijbewijs veroorzaker ingevorderd appeared first on Korps Politie Suriname.