Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Aanrijding drie auto’s MLK-weg met zwaargewonden en een dode.

Aanrijding drie auto’s MLK-weg met zwaargewonden en een dode.

Het politiebureau te Houttuin kreeg zondagavond de melding van een zware aanrijding tussen drie voertuigen met persoonlijke letsels op de Martin Luther King (MLK)-weg.

Ter plaatse aangekomen werden een VW Amarok en twee personenauto’s aangetroffen die zwaar beschadigd waren.

Verder werden vier personen gewond aangetroffen, van wie twee in kritieke toestand, zo bericht de Unit Verkeer Midden van het Korps Politie Suriname.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de bestuurder V.J. (35) van de VW Amarok vanuit Paranam richting Paramaribo reed, terwijl de bestuurder K.D. (28) gevolgd door de bestuurder V.S.(75) in te tegenovergestelde richting reden.

De bestuurder V.J. maakte een inhaalmanoeuvre en kwam op de rijhelft van K.D. met als gevolg een frontale botsing. Door de botsing kwam het voertuig van K.D. tegen dat van V.S.

De slachtoffers werden in een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De bestuurder K.D. is maandagochtend overleden aan de opgelopen letsels.

De voertuigen van V.J. en K.D. zijn door de politie in beslag genomen. De afdeling Unit Verkeer Midden is belast met het verder onderzoek.