Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Aanhoudingen te land en te water

Aanhoudingen te land en te water

PARAMARIBO De stootgroep van Regio-Oost heeft B.C. vrijdag aangehouden te Billiton. Hem wordt verweten een vrachtwagen te hebben verduisterd. De benadeelde heeft dinsdag aangifte gedaan op politiebureau Meerzorg.

De stootgroep heeft inmiddels de vrachtwagen kunnen achterhalen die al doorverkocht was aan M. in Nickerie. Hem werd aangezegd zicht aan te melden met het voertuig op het politiebureau Meerzorg.

In een afzonderlijk geval heeft de maritieme politie, M.C. (31) en S.P. (17), woensdag aangehouden op De Surinaamse rivier ter hoogte van Pamona voor overtreding van de Wet op Verdovende Middelen. Bij surveillance op de rivier, stelde de politie een onderzoek in op de vissersboot.

De kapitein D.S. (37) en vier bemanningsleden werden gefouilleerd. Op M.C. en S.P. is er elk een plastiek zak met een hoeveelheid marihuana aangetroffen.  De 31-jarige had ook nog een stuk hasj in zijn bezit.

De aangetroffen drugs werden door de politie in beslag werd genomen. In het vaartuig bleek er geen vis in de opslagruimte te zijn en de opgevraagde documenten van het vaartuig waren in orde. Beide verdachten en de drugs werden vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade voor verder onderzoek.